I'm a RecordFriend !  

Inkoop tweedehands elpees, singles en geluidsapparatuur.

Wij zijn altijd op zoek naar verzamelingen tweedehands grammofoonplaten. Wij kopen ook gebruikte draaitafels in van de betere merken waaronder Linn, Thorens, Garrard en Technics. Wij zoeken alleen de betere modellen.

Stuur ons een E-mail met uw aanbod. Wij reageren snel. info@recordfriend.com

VERMELD UW TELEFOONNUMMER.

Speciaal voor inkoop kunt u ook bellen met Marty Zwaan, tel. 06 51643022 .

Voor grotere verzamelingen (vanaf 400 stuks) en/of hele bijzondere verzamelingen kunnen we na afspraak bij u thuis komen. Wij doen u dan een vrijblijvend aanbod. Als we tot zaken komen, dan betalen we contant en nemen alles direct netjes mee. We zorgen dan dus zelf voor verpakking en vervoer.

Wat zoeken wij ?

Bij voorkeur zoeken wij gespecialiseerde verzamelingen. Jazz, Soul, Funk, Reggae , Klassiek, Blues, Punk etc. De eventuele waarde van uw verzameling is erg afhankelijk van de kwaliteit van de platen, de titels en de specifieke uitgaven (platenlabels).  Wij zoeken uitsluitend platen van uitstekende kwaliteit.

Rommelmarktpartijen, Restanten van handelaren, Schlagers, James Last, Nederlandstalig, Duits of Frans, Verzamelelpees, Operette en beschadigde platen zijn voor ons niet interessant ! Wij zoeken smaakvolle collecties en willen daar graag een goede prijs voor betalen.

Dit kunnen we alleen beoordelen bij het bekijken van de platen. We doen geen prijsopgave via de telefoon of per E-mail. Wij geven een eerlijke prijs die in overeenstemming is met de bijzonderheid van uw verzameling. Ook hele grote en/of kostbare verzamelingen zijn voor ons geen probleem.

Wij betalen meestal meer dan andere platenliefhebbers.

 

Alle rechten voorbehouden door Music Etcetera bv Amsterdam. Copyright 2003 - 2011